31 oktober 2010

Mjukt och gosigt..

Det där garnet som jag köpte lite i panik bara för stickandets skull blev faktiskt en färdig produkt som jag dessutom tror att jag kommer att använda! Det var mer än jag trodde när jag köpte det. Har inte ens kvar banderollerna så jag kan inte säga vad det är för garn men jag kan lova att det är minst lika mjukt som det ser ut.
Det blev lite för kort för att ha som halsduk så jag sydde ihop den som syns på översta bilden. Den kan alltså läggas två varv om halsen utan att tåtar spretar :-)
Jag tycker om färgen men framförallt mjukheten. Nackdelen är att den nog luddar lite vilket kanske inte är så klädsamt mot en svart jacka... men det låtsas jag inte om..
Herrsockarna i "diskreta färger" är klara för avhämtning! De är garanterat både mjuka och varma. Skaften är ganska långa men det syns inte på bilden eftersom jag vek ner dem lite. Raggigarn och stickor 4.5.

2 kommentarer:

  1. Så härligt gosig halsvärmare det blev! Och mottagaren av sockarna måste bara bli helnöjd!
    Maria

    SvaraRadera
  2. Vad härlig "halsduken" se ut! Ibland blir det väldigt bra även om det inte alltid blir som man tänkt sig... :)

    SvaraRadera