05 oktober 2010

Svårt att låta bli att handla... :-)

Jag har varit lite duktig ett tag och stickat småsockor av alla halvnystan som legat och nästan trasslat ihop sig i garnlådan. Kanske är det därför det känns befogat och helt okej att handla in lite nytt. Ett par nystan av det mjuka, mjukt färgade sockgarnet blev det. Och så raggsocksgarn modell lite grövre. Så köpte jag stickor som bara är 15 cm fast storlek 3, mina 2.5or är liite tunna till det grövre garnet. Nu när jag vant mig vid de korta stickorna har jag svårt att sticka med längre, tycker att de är överallt och trasslar sig och är i vägen..ler..
Förresten kan jag meddela att vantarna som jag virkade igår och själv inte tyckte var gebortsfina redan är bortgivna... Hm... så blir det ibland... Om en kamrat fryser om händerna och ullvantar gör sig bra till kostymen... då är det bara att avvara :-)
Får göra mig ett par nya.. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar