08 oktober 2010

Rörigt nu..

Ett par nästan klara raggsockor... ett par blårandiga lite tunnare som känns tråkiga för jag gjorde konstig resår på dem, hittar inget flyt... en är nästan klar så det känns fånigt att repa upp också. Kan bli fina om de blir klara...
Köpte några nystan mellanraggi idag och nu när jag har en uppsättning stickor till så kunde jag ju börja på ett nytt par utan av avsluta de tunna blåa...
Inget vidare att fota med blixt men vad ska man göra när det är mulet hela dan?
Ska nämna att skorstenshalsduken ligger och blänger också och har inte bestämt sig för om den ska bli färdig eller om den ska bli sockor trots allt...
Skönt med ledig dag i morgon, kanske kan jag då få lite reda i röran..?

1 kommentar:

  1. Ja, ibland är det svårt att veta hur man ska göra med en del "tveksamma" projekt. Men jag tycker att sockarna ser fina ut. Jag hoppas att du fullbordar skorstenshalsduken - är nyfiken på att få se den. Men det är ju du som bestämmer.
    Ha en skön helg.
    Maria

    SvaraRadera