25 oktober 2010

Stack emellan med en sockstickning..

Fick detta ljuvliga fabelgarn i ett sockgarnsbyte för ett tag sen. Milda vilsamma färger... blir ett par ganska stora sockor... har stickor tre den är gången... (det var vad jag hade ledigt...mina 2.5or sitter fast i ett tveksamt sockpar som nog blir upprepat endera dagen)
Jag är klar med en vit sjal i Drops alpacka bouclé... jag ska göra några till verkar det som men det förutsätter att jag får tag på knitprospetsar idag i den storleken jag stickat de andra i... Vet inte vad det är för storlek (det går ju aldrig att se på dem..suck..) Jag får ta med de jag har och mäta i butik :-)
Mer garn behöver jag också... får lägga upp en dagsplan och hoppas att den håller för det jag vill hinna med :-)

4 kommentarer:

 1. Fina sockar! Och din alpaca bouclé-sjal var härlig.
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack. Jag har börjat på en i det beiga garnet nu men kan inte hjälpa att jag har lite svårt för färgen (eller "ickefärgen")...Kanske kan jag öva mig på att sticka samtidigt som jag blundar ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina sockar! Roligt att se garnet komma till användning. :-)

  /Garnfröken

  SvaraRadera
 4. Tack. Det blev över så det räcker nog till ett par till, modell mindre... så småning om...

  SvaraRadera