09 oktober 2010

Vad gör man?

Hur ska man göra med alla dessa pyttenystan som man får över hela tiden? De räcker liksom inte ens till små portmonäer... Man kan ju kanske ha dem att brodera med men det är ju inte riktigt likt mig... Som enbart dekoration i en skål på bordet kanske men det är ju bara charmigt en kort stund... Kan inte kasta bort dem heller, är säker på att jag skulle sakna två meter entrådigt klarrrött ullgarn eller tre meter bomullsdito i samma stund som jag sakat det... Hm... jag får fortsätta hamstra helt enkelt :-)

3 kommentarer:

 1. Visst får man rester! Man kan ju alltid sticka/virka rutor som man sedan syr ihop till en halsduk, filt eller väska t.ex. Men du får säkert någon bra idé endera da´n.
  Njut av helgen!
  Maria

  SvaraRadera
 2. När barnen var små brukade jag ta med en påse till dagis eller fritids. Har funderat på att gå dit med en påse fast barnen har lämnat. Fritidsbarn fingerstickar ju, går åt massor med garn!

  SvaraRadera
 3. Det var en bra idé Cecilia. Öppna förskolan! Länge sen jag rörde mig i den världen nu :-)

  SvaraRadera