21 oktober 2010

Färdiga sjalar..

Jag tycker det är svårt att fotografera sjalar... de är lite bångstyriga och lever sitt eget liv på nåt sätt. Särskilt den här lite sträva i det stretiga Kaunigarnet. Tack vare de nya stickorna var den ändå en fröjd att sticka. Den är inte jättestor men fullt tillräckligt stor att lägga om axlarna en kylig dag, om man inte är väldigt storvuxen.
Det här är Zuberballgarnet... det rann liksom som ljummet vatten mellan fingrarna... såå njutbart... Synd att jag inte kan köpa fler nystan utan att näthandla. Av flera skäl vill jag helst handla i butik. Jag vill kunna känna och se färgerna ordentligt. Sen är jag rädd att det är alldeles för enkelt att trycka på köp-knappen...har man väl börjat kanske det är svårt att sluta ;-)
Den babyrosa sjalen är ju också klar men inte längre i min ägo. Den var lättstickad men det är alltid lite tveksamt att sticka i färg och garn som man inte själv skulle vilja bära...
Nu har jag inget lockande på stickorna... får se om det blir en dag då jag tar hand om gammalt påbörjat (tveksamt) eller om jag kommer på något nytt... en del garn finns det ju drällande :-)

1 kommentar:

  1. Fina sjalar! Jag har aldrig testat Kauni, men Zauberball har jag stickat i och jag håller med dig om att det var ljuvligt.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera