06 oktober 2010

Färdiga så?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om de är klara. Jag tycker mycket om dem. De va härliga att virka på fri hand och knapparna jag sprang på är visserligen lite olika i färgen men det stör mig inte så mycket då de ju inte sitter så att man med nödvändighet ser dem samtidigt.
Min fundering är om jag ändå skulle försöka mig på att brodera nån ranka eller slinga på dem fast då finns risken att jag inte alls blir nöjd och så ska jag ta bort och så blir det tussigt och fult och så slängs de bara i nån låda. De får nog vara som de är... Nästa gång kanske... :-)
Budade en väninna att köpa garn åt mig igår. Dessa härliga härvor fick jag hem två av varje. Började på ett par sockor i det främre garnet igår för att jag tycker att färgen är fantastiskt. Repade upp igen... Garnet är alldeles för ulligt och har inget glid på stickorna... tog istället fram rundstickor och började på nån slags skorstenskrage... Underbar stickning, vet dock inte om jag kommer att använda den.. stickar nog upp det garn jag har och känner efter... Nån annan kanske tycker om den annars :-)

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att vantarna är fina som de är. Trist att det inte funkade att sticka sockor av ditt fina garn. Hopps att kragen blir bra.
  Du, jag kollade upp garnaffärer i Oslo. Här har du ett "knippe":

  Husfliden, Möllerg.4, St. Olavs plass
  Mauds garn, Tvetenv. 150
  Mormors garn Lambertseter Kjöpesenter
  Perlehuset, Grönneg. 1
  Strikkedilla Oslo City, 1 etaget
  Tjorven garn og gaver, Valkyrieg. 17
  Elna sy og servicesenter, Thorvald Meyers g. 48

  Kanske någon av dessa kan vara intressant?
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack. Jag får väl se om det är läge att leta rätt på nån av de butikerna nästa resa :-)

  SvaraRadera