28 oktober 2010

Satt hela dan igår i ett syrefattigt sammanträsesrum under föreläsningsliknande former. Fösta halvan av dagen satt jag mest och ångrade att ja inte fått med nåt garn. Tänkte liksom inte så långt. Man kan ju inte veta säkert heller hur pass bra pedagog personen framme vid whiteboarden är, om vedebörande kan förstå att vissa människors koncentration är på topp bara de får ha något för händer. Gårdagens föreläsare visade sig vara en mycket bra pedagog! På lunchen va det jag som hann iväg för att rota i realådor i den närbelägna garnbutiken.
Hittade detta limegröna mahairgarnet. Stickorna låg guskelov i botten på väskan :-)
Det blir en ganska bred, inte jättelång sjal, vad jag nu ska med den till. Men det är skön stickning. I fortsättningen får jag dock se till att alltid ha en nonsens stickning med mig vart jag går för att inte fullständigt ruinera mig. Ler.
Den beiga sjalen i Drops alpacka bouclé är så beige att den knappt ens går att fota. På rikt är den inte fullt så livlös som på bilden men jag kan inte påstå att den är särskilt sprudlande. Men vääldigt mjuk..

1 kommentar:

  1. Vilken tur att du hade stickorna med dig och att du hade möjlighet att fixa lite garn. Visst hänger man med mycket bättre i en föreläsning när man får sticka!
    Maria

    SvaraRadera