18 oktober 2010

Ledig dag, stickfika...

Har precis lagt upp några maskor för att påbörja en enkel trekantssjal med det mjuka Zauberballnystanet. Funderade fram och tillbaka på om jag skulle göra ngt mer avacerat men orkar inte med att räkna och räkna och räkna om just nu... Dessutom gillar jag det enkla i rätstickade sjalar, i det här fallet kan jag ju låta färgerna tala för sig själv...
Brösten i förra inlägget är klara och tio till antalet. Det gav ingen värk alls att hetsvirka vilket kanske tyder på att jag ändå har en vältränad virkhand :-)
Känns bra att ha gjort dem klara nu med tanke på att det är internationella amningsveckan samt rosabandetkampanj.

2 kommentarer:

 1. Ja, du är nog en väldigt rutinerad virkare. Och stickare.
  Jag har stickat två sjalar i Zauberball och tyckte att det "räckte" med rätstickning, eftersom garnet är flerfärgat. Det ska bli trevligt att få se dina färgnyanser.
  Njut av dagen!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Du är en rutinerad virkerska - och stickerska. Fint Zauberball-garn. Man behöver inte sticka mönster med det, tycker jag. Det blir så fint av sig själv.
  Maria

  SvaraRadera