10 oktober 2010

För varmt?

Så här ser den ut "skorstenskragen". Jag tycker om garnet och jag tror att jag har fått den i rätt vidd men jag tror aldrig att jag skulle använda den. Den är riktigt varm och det är väl skönt om det är många minusgrader fast de allra flesta dagarna är det ju inte det. Jag föredrar plagg som går att lätta på dessutom, så fort man varit ute ett tag blir jag varm och vill kunna knyta upp. Den här konstruktionen gör att det är antingen av eller på liksom. Får se hur jag ska tänka om...
Socktillverkningen pågår... maniskt... monotont...rogivande... :-)

4 kommentarer:

 1. Inget går upp emot rofylld sockstickning! Håller helt med!

  SvaraRadera
 2. Så fin den blir, skorstenskragen! Om du inte vill ha den själv, finns det säkert andra intresserade. du är en hängiven sock-stickare - härligt!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Skall, vill iaf, sticka en sådan!
  :)

  SvaraRadera
 4. Titta på mitt senaste ( eller iaf under dagens för jag vet inte när du läser detta) inlägg *ler*!

  SvaraRadera