16 oktober 2010

Höstbröst..

Virknålen har gått varm... ett tiotal bröst har det blivit... De väcker en del muntra skratt... de kan jongeras med och gosas med men slutmålet är att de ska användas i amningsundervisning :-)
Finns en risk att jag känner av i händerna i morgon att jag virkat en massa men då vet jag ju åtminstone att det är träningsvärk. Det betyder nog att jag borde virka mera...ler...
Igår kom ett paket från Tigris. Jag vann en överraskning där i en gissningstävling. Det är blåa och gröna nystan med något som heter Iceyarns och verkar vara turkiskt. Jag vet inte riktigt vad det är mer än att det är svårfotograferat. Tack igen Tigris... nåt kreativt kan nog komma ur det också även om jag i dagsläget inte vet vad...ler...
Min sjal växer på lyxstickorna men ganska sakta...

2 kommentarer:

 1. Du är en flitig "bröstvirkerska"! Så bra för alla nyblivna mammor att få något att träna på. Spännande paket du fick!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack för din fina kommentar om min bonad! :)
  Trevlig blogg det här, här tittar jag gärna in fler gånger.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera