30 november 2010

Fick en förfrågan...

Fick en fråga häromdan om jag har några handledsvärmare, kanske med en såndär liten uddkant som jag gjorde på de förra? Svaret blev nej, inte än...
Här är de i alla fall klara men jag vet inte alls om de blev vad frågeställaren tänkt sig.
Den lilla virkade uddkanten är i samma Drops Delight som denna scarfsen jag också gjorde igår. Kanske kan de passa ihop eller så funkar de ju var för sig.
Kunde inte motstå några dropsnystan igår. Dels det nya Lima som det är kampanjpris på nu men framförallt det alldeles underbara mjuka Classic alpacka som ska utgå ur sortimentet och därför var nedsatt i pris.
Jag är sugen på att sticka mig ett par benvärmare, eller överknästrumpor utan fot, men har inte riktigt klart för mig hur mycket jag måste öka (eller minska beroende på från vilket håll jag stickar) Borde vänta med att kasta mig över det projektet innan jag har en lösning... Hm...får se om jag klara det :-)

2 kommentarer:

  1. Frågeställaren tycker om resultatet! Hoppas hon som ska få dem i julklapp också gör det.

    SvaraRadera
  2. Pulsvärmarna blev jättesnygga. Hoppas att du hittar något bra sätt att sticka benvärmarna på.

    SvaraRadera