12 november 2010

Rotade runt lite...

..och hittade lite av vantarna från i förfjol... Ser att jag nog kan förfina min teknik lite utan att göra avkall på den hemstickade känslan... Hade bara tre par kvar, trodde att det var fler... Hm... inget garn har jag hemma som passar heller... stackars mig...nu fick jag ju just en ursäkt att bege mig till garnaffären..hihi..

3 kommentarer:

 1. Härliga vantar! Hoppas att du hittar något trevligt garn till nya.
  Ha en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det är väl bara vi yarnoholics som behöver en ursäkt för att besöka garnaffären:(

  SvaraRadera
 3. Alla ursäkter att besöka garnaffären är bra! ;)

  Garnet jag stickat min tröja i är Marks & Kattens EcoUll. Varmt och mysigt utan att klia för mycket! :)

  Ha en bra helg!
  Hedvig

  SvaraRadera