04 november 2010

Mösstest och sockhög.

Upptäckte Stor-Fabel igår. Var tvungen att testa. Njöt.
Har i princip aldrig stickat nån mössa, förmodligen av den enkla anledningen att jag tillhör dem som aldrig använder mössa. Men många frågar efter det. Och många fina mössor ser man på bloggar runtikring... blev sugen på att testa.
Jag ser det som en mognadssak att jag provat mig fram, repat upp ett par gånger och gjort om. Såklart var den klar redan igårkväll, hetsstickar ju gärna, men nu på morgonen repade jag upp ihoptaget och tänker göra om. Kanske gör jag den lite längre också. Jag själv om jag skulle bära mössa vill nog gärna ha en som är lagom stor men jag har förstått att det ska vara en massa häng bakpå... Jag tror inte att jag kommer att använda den själv själv så det är väl bäst att jag gör den så att den faller nån annan i smaken.
De senaste dagarna har resulterat i denna sockhögen. Om jag skulle vänta med att fota tills allt är fäst och färdigt så skulle det dröja kan jag säga... Detta är garn som jag inte trivs med heller så det känns som om det kan bli liggandes ett tag..

1 kommentar:

  1. Mössan ser ut att bli härlig. roligt att du gillar det garnet. Fina sockar - även om du inte var förtjust i garnet.
    Maria

    SvaraRadera