11 november 2010

Fortsatta mössexperiment och ännu ett par sockor.

Det har inte blivit jättemycket stickat för mig de senaste dagarna. Började på ett nytt mössexperiment. Måste lära mig hur mycket jag ska ta ihop i toppen på ett snyggt sätt. Eftersom jag inte riktigt vet hur en mössa "ska se ut" heller så bör jag väl konsultera en eller annan mössbärare för att kolla vad det är för stuk som gäller. Hur eller hur så är det roligt och går snabbt att sticka.
Ett par sockor blev klara i alla fall. Känner mig jätteduktig som repade upp och började om med detta garnet...hade försökt mig på nån typ av resår först som inte alls kändes bekväm att sticka... men nu är de klara och faktiskt alldeles i min egen storlek :-)

5 kommentarer:

 1. Jag hittade ett superfint och enkelt mönster på en mössa. Sök på "a hat fit for a boyfriend" på ravelry. Så har du ett förslag på en snygg ihoptagning:)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset :-)
  Jag har en del mönster i olika böcker och kan säkert hitta många på nätet också... men jag vill ju gärna sticka efter eget huvud, då får man klura lite själv...
  Ska titta på den, kanske faller en polett ner då...

  SvaraRadera
 3. Så kul att få se dina "experiment"! Lycka till med mössan. Och sockorna kanske du får behålla själv?
  Maria

  SvaraRadera
 4. Halloj
  Vilket jätte härligt garn. Vad heter det?
  gillar när det blir mönster av sig själv!
  //eva

  SvaraRadera
 5. Det är hjertegarns strumpegarn (fast med norskt ö som jag inte vet hur man hittar på tangentbordet) färg 5677
  Mjuka färger och fin bredrandning :-)

  SvaraRadera