07 november 2010

Resa bort några dagar.

Ni känner säkert igen er. Man ska bort några dagar. Vet inte ens om det blir särskilt mycket sticktid. Men man vill inte riskera att sitta tomhänt om tillfälle ges så man måste plocka med sig för alla eventualiteter och alla humör och infall...
Detta var vad jag först tryckt ner i väskan men jag ser att jag saknar nåt tunnare sockgarn... Tänker nog om lite...
Tur att det inte väger en massa. Skönt att ha Knitprosetet också... :-)

5 kommentarer:

 1. Ja, nu är du rustad för resan, vill jag lova. Det måste vara jättebra med Knitprosetet!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Oh ja, vad man känner igen sig! :) Oftast blir inte häften av vad man hade tänkt gjort... Men man vet ju inte vad man kommer vara på för humör när man åker, så man måste ha med sig så det täcker alla humörsvängningar! ;)

  Ullgarnet jag köpte är tvåtrådigt. Vet inte riktigt vad det ska bli, men det lutar lite åt en mössa...

  Ha en bra resa! :)

  SvaraRadera
 3. å va roligt att du tittade in på min blogg. det är så kul med nya bloggvänner. Och vad det ser härligt ut hos dig.
  På snart återhörande hoppas jag.

  SvaraRadera
 4. ...skickade en hälsning till dig om hur roligt det var att du tittade in på min blogg och att jag tyckte dina sidor var så fina och att det är roligt med nya bloggvänner - och det bara försvann!!!:))

  SvaraRadera
 5. Hej Prizilla... jag publicerar båda :-)
  Tack för komplimang!

  SvaraRadera