10 november 2010

Vinter, vantar och virvelsnö.

Det är kallt där jag är men bara virvelsnö i luften. Fick frågan igår om jag vet hur man stickar vantar. Eh...jo... eller jag har ju stickat en massa vantar... enklaste enkla modellen... ganska fina... men inte särskilt varma...
Jag lovade inget men ska se om jag kan åstadkomma ett par som faller i smaken. Det är länge sen jag var inspånad på vantar så jag vet inte ens om jag kommer ihåg hur man gör (hoppas att det är lite som att cykla, att jag bara fattar av mig själv när jag väl sitter där och ska skapa en tumme) Såklart fick jag inte med mig nåt självklart vantgarn men jag har väl nåt hemma som passar kanske, när jag väl kommer hem.
I övrigt kan sägas att jag snart har ett par sockor klara men i övrigt är det lite stiltje...

3 kommentarer:

 1. Jaha du, här regnade det hela dagen igår. Hoppas att du hittar något bra vantgarn. Att sticka vantar kan ju vara en bra omväxling mellan sockorna?

  SvaraRadera
 2. Vantar är kul o inte speciellt svårt att sticka. Jag hjälper dig gärna om du behöver:)
  Ha de bra!

  SvaraRadera
 3. Tack... jag hojtar till om jag fastnar :-)

  SvaraRadera