26 november 2010

Sista minuten jämt... suck..

Min plan är att jag i morgon ska vara med på en liten lokal julmarknad i närheten. Det finns många julmarknader, stora fina hantverksmässor samt de lite mindre och lättsammare. Jag ska vara med på en av de sistnämnda. Det är andra eller tredje året nu. Brukar vara roligt även om man inte kan prata om någon egentlig förtjänst. Det är ju så som ni säkert vet också att de som uppskattar det man gör är de som själva håller på, de andra handlar lika gärna sina vantar på nån av kedjorna (grovt generaliserat men ni fattar...)
Mitt problem just nu är att jag har väldigt mycket nästan färdiga sockar eller vantar som måste bli klara. Trådar som ska fästas och prislappar som ska klippas... Känner jag mig själv rätt så kommer jag att sitta med det till långt in på natten bara för att det är så trist att komma igång med det... Men det är ju ett val jag gör själv...ler..
Vantarna på bilden är i alla fall klara och vädret är ju på min sida när det gäller folks lust att köpa vantar och sockor :-)

2 kommentarer:

  1. Lycka till och hoppas att du får en liten förtjänst. Ha en mysig advent

    SvaraRadera
  2. Så trevligt att du får vara med på en marknad. Undrar om det är samma som jag tänker besöka? Vi får väl se om vi ses. Hoppas att du får många köpvilliga besökare. Inget är som hemstickat!

    SvaraRadera