02 december 2010

Ännu en förfrågan :-)

Jag tror att detta är ungefär den storleken som efterfrågades. Svårt är det att vara alla till belåtenhet...ler... Fick en förfrågan i lördags om ett par sockor som var något större än de riktigt små jag hade men nog något mindre än de där lite större som nog var lagom också men inte till den lilla... eller ja..typ så... Det fick gärna vara i lila om det fanns... Det fanns! :-)
Jag har möjlighet att vara med på en liten marknad nu på söndag igen. Eller jag har inte alls möjlighet eftersom jag ska resa bort en sväng på en av mina små minisemestrar som jag visst gjort till en härlig vana att komma iväg på, men jag har möjlighet att ha med mina stickade alster på marknaden ändå. Gott med vänner på plats som erbjuder sig att lägga upp mina saker på halva bordet :-)
Jag märker att jag är lite virrig i mitt uttryck... för mycket jobb och för lite sömn och alldeles för lite på stickorna gissar jag... måste ägna ledig tid åt att färdigställa lite klara sockor som ska fästas trådar och så på...vantar utan tummar får vänta... de värmer väl senare i vinter också om de blir klara...

2 kommentarer:

  1. Fina sockar! Så bra att du får vara med på marknaden även om du är frånvarande. Ha en skön minisemester!

    SvaraRadera
  2. De ser jättesöta ut, precis som jag ville ha dem :-)

    SvaraRadera