31 maj 2011

Som en ekorre...

...känner jag mig. Fyller förråden för att klara vinterns behov. Det var ju sista dagen på drops rea och så passerade jag en annan garnaffär också på vägen hem från jobbet så det blev några nystan där av bara farten...
Jag fick namn på min bytesvän i stickameras garn och te byte idag. Ska in och läsa hennes blogg under kvällen och se vad som kan tänkas passa. Roligt att bygga paket! :-)
Man kan ju tycka att det är alldeles vansinnigt att bunkra upp med ullgarner nu när sommaren är som härligast. Å andra sidan så vet jag folk som ägnar hela sommaren åt att kapa, hugga och stapla ved... att sticka sockor är mycket mindre slitsamt och genererar skön värme när vintern kommer :-)
Sommaren innebär en viss logistikförändring, jag cyklar mer och bussar mindre. Men de buss-sträckor som ändå åks är det en fröjd att njuta drops delights mjukhet. Att sticka och cykla samtidigt tänker jag inte ens försöka mig på, lite gränser har även jag trots mitt nästan maniska stickande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar