27 maj 2011

Buteljgrön butelj.

Jag cyklar ibland. Varje gång jag tar upp flaskan med vatten ur cykelkorgen är den halkig i handen och inte är vattnet särskilt kallt heller, efter ett tag.. Det som stör mig mest är nog ändå att jag måste välja vilken köpevattensleverantör jag vill identifiera mig med och göra reklam för. För det vill jag inte alls. Jag har kranvatten i min flaska.
Jag hade sån tur så att härliga glada virkpia hade lite rester av buteljgrönt ullgarn åt mig. Tack igen!
För att flaskans fodral ska sitta bra så gjorde jag en ögla och en knapp upptill, när man knäpper upp kan man klä av flaskan. I nederkant satte jag lite resårband för att det ska sitta kvar bättre, kanske funkar med dragsko också..
Jag tror att ullen isolerar så att vatten håller sig kallt längre.
Jag har bytt ut korken på flaskan med en dito från en diskmedelsflaska. Det gör det svårare att tappa korken i farten och det gör det enklare att dricka.
Kanske gör jag fler. Det var roligt :-)

1 kommentar:

  1. Det blev en riktigt bra "flaskpyjamas" :) och jag ser att du hittade en snygg knapp till den också. Ha en skön helg! virkpia
    ps det är problem med blogger så jag kan bara kommentera som anonym, men det funkar ju...

    SvaraRadera