18 maj 2011

Jag ska försöka...

..att inte tråka ut er med sockbilder hela denna sommaren också...jag vet att förra sommaren var fylld av sockstickning... Fast till mitt försvar får jag väl säga att det är så väldigt praktiskt att ha till hands när det är varmt... väger inget i knät liksom.
Idag har det inte blivit en maska stickad än, annat har krävt mitt fokus. Jag har hunnit med ett besök i en garnaffär men jag var med som sällskap och handlade faktiskt inget alls... är ändå inte utan om jag säger så... :-)

2 kommentarer:

  1. Dina sockbilder behövs. Som inspiration. Jag behöver det. Som en spark där bak. Liksom. Så. Fram för fler inspirerande stickbilder! Kanske. Bara kanske. Får jag fingrarna ur och stickar ett par jag också. Eventuellt.

    SvaraRadera
  2. Socka på du bara! Är ju som sagt praktisk sommarstickning jämfört med en stor ylletröja. :)

    SvaraRadera