24 maj 2011

Restränder..

Tidigare har jag använt rester till att sticka barnsockar. Det är kul och går snabbt. Nu tänkte jag testa att sticka lite större sockar fast lite randigt... det verkar också vara kul och gå snabbt :-)
Undrar hur långt garnet räcker... Det lär jag märka..

4 kommentarer:

 1. Jag har också provat att sticka vuxensockar med restgarn. Garnet räckte nästan varje gång till en och en halv socka. Men vad gör det? Då vet man vilken som är höger och vänster.

  SvaraRadera
 2. Hoppas det räcker långt för det var fina färger tillsammans! :)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för kommentaren hos mig. Var ju tvungen att kika in här och se vad du skriver och visar för bilder. Trevligt med all stickning.

  Så du hade varit i min blogg innan vi sågs med stickklubben i söndags? Jo det är kul att ha ett ansikte på de som sitter bakom bloggeriet. Vet inte om jag varit här tidigare, tycker jag känner igen "Mönsterlöst".

  Ses vi på torsdag?
  Anna

  SvaraRadera
 4. Nu kan jag ju faktiskt tå-upptekniken, får visa nån dag, kanske är lättare att få två par sockor av restgarnerna om man ser till att båda får tår och häl, skaftet är ju lite mindre viktigt..

  SvaraRadera