01 juni 2011

Lite resultat.

Nu har jag visat garninköp och pågående stickningar i flera veckor känns det som. Vill visa på att det faktiskt blir lite färdigt resultat också :-)
Dessa har legat i en hög på vardagsrumsbordet länge men inte förrän alla trådar är fästade kan jag ju visa dem här som klara för att sen få lägga undan dem i lådan jag har med färdiga alster i. Den lådan som är så skönt att kunna öppna när nån kommer och undrar om jag inte har ett par sockar för att de behöver ett till par. Klart jag har! :-)
Jag fick en förfrågan om min sommarmössa häromdagen. Om jag skulle kunna göra en sådan fast helt vit? "Klar jag kan!" svarade jag och nu har jag köpt ett nystan garn till det... får väl se vad en nästan ledig onsdag kan ge för virkutrymme...

2 kommentarer:

  1. Härliga sockor! :)
    På armen min står det: Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter".

    SvaraRadera
  2. de jag tog från den lådan sist har jag på fötterna nu.Tack. vill nog ha de gröna på bilden också vid tillfälle.

    SvaraRadera