03 maj 2011

Hm... faller för frestelsen...

Men jag är så tjurig och envis så jag försöker att bara virka ur nåt slags bildminne. Ska titta runt lite noggrannare på alla bilder sen och lyckas jag få ihop något som alls liknar en hjärtekatt så blir det till att skicka iväg den!
Jag är ju inte hemma heller och insåg i garnaffären nu på förmiddagen att jag behöver ju inte handla stoppning och nål och så bara för att jag har dåigt tålamod, jag kan ju faktiskt göra klart när jag kommer hem...bara liksom sköta själva virkandet nu..... Risken är kanske då att det inte blir färdigt men det är ju svårt att backa när det är till välgörande ändamål...
Nu ska jag kika runt på fler bilder, det kryllar ju av dem nu på allas bloggar (visst är det härligt!) och se om jag kan få bättre grepp om proportioner av ben och svans och så...

3 kommentarer:

 1. Bravo! Jag visste det!! Att du skulle fixa en katt (eller två):-D

  SvaraRadera
 2. Här finns en beskrivning till kissen...
  http://hjartekatten.blogspot.com/p/sa-har-virkar-du-din-hjartekatt.html

  SvaraRadera
 3. Tack. Jo, jag har sett att det finns ett mönster, jag vet hur man läser och följer mönster, jag tycker bara inte om det :-)

  SvaraRadera