05 maj 2011

Lösa trådar...

Den lilla grisskära packas nu i delar ner i påse och har en lång resdag framför sig innan hemkomst. Väl hemma får vi se hur länge den blir liggandes. Helgen har nog ganska ont om garntid men jag brukar inte låta det hindra mig. Med dessa båda vet jag att om jag inte gör klart ganska omgående så blir det inget klart... Får hoppas på ork och tålamod att färdigställa...
Reser med bil men detta är, bortsett från att jag ju inte ens har stoppning eller synål med mig, alldeles för spretigt" för att sitta i bil med, tycker jag...

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Mitt garn heter Linen och kommer från
  marks &Katten, färgen är turkos, lite mörkare.
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Ja, det var lite svårt att låta bli att virka en liten hjärtekatt :) Men det kommer bara att bli en, jag tycker att det är lite långtråkigt att följa mönster, precis som du :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte ens tittat på mönstret..hihi... Vi får se hur de blir, snart klara.

  SvaraRadera
 4. Kul att så många vill vara med och sticka Hjärtekatter tycker jag.
  Din kommer att bli jättefin :)

  SvaraRadera