07 maj 2011

Bara hjärtanen kvar att virka.

Låt mig presentera Gösta. Han är inte på något sätt perfekt, han är charmigt skev och jäkligt grisrosa men trots allt ganska söt.
Detta är Hassan. Han är inte fullt så skev som Gösta men även han har gumpen full med popcornkärnor för att sitta någorlunda stadigt.
Här sitter de båda och väntar på att få varsett hjärta påsytt på bröstet. De hade inte sett så glada ut om de vetat hur nära det var att jag bara struntade i att göra klart dem. Själva virkandet var riktigt roligt men detta pillande med tassar och svansar och fyllning och öron... för att inte tala om ögonen... Jag kan ju säga som så att de andra katterna jag sett på bild framstår som mästerverk och jag är imponerad av alla söta och fina hjärtekatter som alla gjort.
Fast, jo..ganska goa är de ändå, dessa mina också. I morgon ska de få hjärtan och en enkelbiljett till hjärtekatten...

3 kommentarer:

  1. dom var väl jättefina.

    SvaraRadera
  2. Jättefina hjärtekatter som med all säkerhet kommer göra gott! Bra jobbat!!

    SvaraRadera
  3. Hassan och Gösta blev jättesöta! :)

    SvaraRadera