28 maj 2011

Fortfarade inte säker.

Jag har inte bestämt mig än. Jag kan säga med säkerhet att det inte blir ett cirkustält. Fast det har fortfarande potential att bli ett linne, eller en tröja, eller en kjol... Jag får helt enkelt se efterhand vad det ser ut som eller känns som... Jag tycker om att inte veta säkert. Tvärsäker kan jag klampa runt och vara i andra sammanhang men nu slipper jag det :-)
Vackra färger är det i alla fall...tycker jag...
I morgon kanske det blir lite sticka på café igen, åtminstone en stund, kanske...

2 kommentarer:

 1. Först, tack för kommentaren hos mig - jag minns inte om jag skrev något när jag var inne här förra gången. Uselt mitt minne är. ;-O

  Tydligen läste du min blogg innan du träffade 'huvet' till den? Undrar bara hur du hittade dit - genom FB eller Stickklubbens blogg förmodligen?

  Det du stickar här på bilden påminner om alla de kassar vi stickat i garn från Ariadnes garnbutik. Vi har också funderat på om det skulle bli ett linne eller klänning, ja i alla fall innan vi börjat sticka på botten.

  Blev det nån stickning idag?
  Anna

  SvaraRadera
 2. Fiffigt att ha flera vägar öppna. Linne tröja eller kjol. :)

  SvaraRadera