22 maj 2011

Caféstickning.

Det blev några timmar på café idag. Gott te och härliga mackor men framförallt gott sällskap. Trevligt att träffa människor man inte träffat förut, så många garnnördar vi är överallt, olika sorter men samma liksom :-)
Denna underbara mormorsruta bara växer och växer och det är inte min förtjänst. En i sticksällskapet virkar denna picnicfilt, jag vet inte om jag skulle ha tålamod att göra den två meter som planen är. Men den blir himla fin!
Själv blev jag klar med min linsjal. Den mäter ungefär 160 cm på längden och det kändes precis lagom för att lägga några varv runt halsen. Den mäter kanske 45 på bredden vilket innebär att den kan läggas över axlarna också om man så önskar. Jag tycker om den. Ska fästa till nån lite tråd som fortfarande spretar trots den virkade kanten runt...

1 kommentar:

  1. oj missade detta inlägg när jag skrev kommentar på förra ;) tjusigt

    SvaraRadera