21 maj 2011

Bara rörigt nu.

Ungefär så här rörigt känns det. Nästan färdiga sockor, halva restnystan, nyinköpta nystan utan plan... Det är ibland frustrerande men oftast ett ganska kärt besvär att rensa upp i.
Igår på dagen fick jag frågan av en nyvunnen stickvän om jag kunde visa henne hur man stickar hälen. Vi paralellstickade och jag visade längs med vägen hur man gör. Hon är en duktig och van stickerska som liksom bara inte kom ihåg hur man gör. Nu kan hon. Framåt kvällningen kom ett glatt sms att sockan var klar och hon tackade för min hjälp. Jag undrar i mitt stilla sinne om hon skulle vara lika glad om hon visste hur vi egentligen har det när vi befinner oss längst ner i sockträsket ;-)
I morgon ska jag kanske, kanske sticka på café. Eller ja, det gör jag ju faktiskt ofta men kanske tänkte jag mig att göra det i ett större, lite organiserat sammanhang... eller inte. dagsformen får avgöra. Men om jag hakar på så tänkte jag att min nästan färdiga linsjal får följa med och färdigstickas. :-)

1 kommentar:

  1. Blev det nått caféstick? var också lite sugen men kom inte längre än ner på gården..

    SvaraRadera