13 maj 2011

Bildlös fredag.

Stickat några varv på sjalen, strax färdig. Stickat klart de rosa/lila/röda/oranga sockarna... trådar att fästa... Funderar på om jag ska börja på höstgröna eller somrigt turkosa? Eller nåt helt annat...
Funderar på om mina katter kommit fram till Göteborg men eftersom blogger verkar ha haft nåt slags hjärnsläpp så har det varit brist på nya inlägg lite varstans, och inlägg man läst har försvunnit så till den grad att man undrar hur förvirrad man egentligen är... :-)
Nåväl, jag slänger väl ner lite olika sysselsättningsalternativ i jobbväskan i morgon. Det händer ju att jobbet ibland bjuder en sticklucka eller så brukar det gå att kombinera jobb och stickning på ett bra sätt! Ska försöka att få med mig kameran också, så att jag kan visa vad jag börjar på... (Ni som gissar sockar gissar nog rätt)

1 kommentar:

  1. Vad skönt att även du sett och inte sett olika inlägg. Det var alltså inte jag som blivit tokig. Men jag hade fipplat lite på min sida. Förnyat lite. Liksom. Det försvann.
    Jag röstar för turkos fägring. Det var så fin färg. Har letat någon enkel turkos halsduk att ha i sommar. Somrigare än så blir det nog inte.

    SvaraRadera