29 maj 2011

Lite strävt...

...känns detta garnet. Fast jag gillar det. Lite trögt att sticka med. Fast jag gillar det också. Fick ett par nystan av en vän igår, som tack för nåt nystan hon fått av mig för en tid sen... Nu känner jag ju att jag måste ge henne ytterligare ett nystan vid tillfälle, för att jag ju fick två... Sen kan vi ju hålla på så... Att toppa varandra i garngåvor..haha.. ganska kär sysselsättning... På nåt sätt är alltid "nya" nystan roligare än de man har drällande hemma så på så sätt kan man ju uppmana till mera byten för att hindra onödiga impulsköp :-)
Trots strävheten i detta så går det ganska fort att sticka sockor på 3.5or. Roligt!

3 kommentarer:

 1. Så garnsligt trevlig sysselsättning att ge varandra garn att sysselsätta sig med... :-)
  Sockorna ser ut att bli jättefina.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar sträva sockgarn! Leder tanken till rejäla gummistövlar och kärva skogspromenader!

  SvaraRadera
 3. Rolig hobby! Det är på en lite annan nivå än vad en annan tänkt sig stickande. :)

  SvaraRadera