02 maj 2011

Annan vy samma sköna lin.

Det är en annan balkong, till och med ett annat land men det är samma sol och samma härliga lingarn. Jag tog inte ens med mig alternativa stickprojekt på min resa den här gången. Jag vill verkligen få klart den här sjalen och jag vet av erfarenhet hur lätt det är att låta den bli liggande om jag har för många sidoprojekt. Fast ska jag vara helt ärlig så var det lätt att inte ta med sig något eftersom jag vet att garnaffären där jag är kommer att få ett besök av mig. Kanske finns där nåt på rea... eller inte på rea men alldeles nödvändigt att köpa ändå... Ja, ni vet vad jag menar... vi får se... Detta är en skön stickning i all sin monotoni...

3 kommentarer:

  1. Klart du ska virka en hjärtekatt! :) Och du kan ju börja "i smyg" utan att ge några löften... ;)

    SvaraRadera
  2. Håller fullständigt med föregående talare. Börja i "smyg", du som kan:-D

    SvaraRadera
  3. Det är inte utan att jag känner pressen ;-)

    SvaraRadera