02 januari 2012

Tänkvärt...

Många av Alf Henrikssons små dagsverser är mycket tänkvärda. Vad jag ska göra av detta lilla broderade verk vet jag dock inte riktig... Lite stort som bokmärke men lite litet som nåt annat. Men roligt att göra va det.
Nu har jag rest hemifrån några dagar. Utan att ha med mig varken broderi eller stickning. Kunde inte liksom hitta vad jag ville ta med mig. Jag har tillräckligt med sjalar, vantar och sockar för att klara en eventuell vinter men det verkar dröja om den ens kommer. Detta gör mig inget alls.

1 kommentar:

  1. Köp en liten ram och sätt upp ditt broderi på något klurigt ställe; inne på toaletten eller på sidan av en bokhylla för dig och andra att plötsligt hitta! Man är mer mottaglig för klokskap om den överraskar en lite! :-)
    God fortsättning!

    SvaraRadera