30 januari 2012

Ny sjal, utmärkt resevirkning...

Den här är inte till mig. Just dessa färgerna, eller åtminstone orange, bär jag aldrig. Vet inte varför. Minns en episod från barndomen då det var den orangea tuschpennan som inte fungerade, jag och min kompis påbörjade nån slags hatkampanj mot just den färgen men jag vill inte tro att det beror på det. Jag tycker att det är en härlig färg när andra bär den. Eldigt och uppfriskande. Men inte på mig. Jag äts liksom upp och försvinner.
Denna sjalen är beställd och hon som ska ha den har själv valt garnet. Hon pratar om den som orange och röd vilket gör mig en smula förvirrad, färgerna är för en gångs skull så som de ser ut på bilden och med mina ögon är det rosa och inte rött som är andrafärgen men vad vet jag..?
Till mig blir det en röd och svart... men först ska denna bli klar :-)

2 kommentarer:

  1. Nä, orange kan inte jag heller ha...tyvärr! Sjalen ser ut som en härlig drink eller kanske vattenmelon eller eld... :-)

    SvaraRadera
  2. du kan aldrig försvinna oavsett vilka färger du har.

    SvaraRadera