25 januari 2012

Semlor? Nä, bättre upp!

Ni som följt min blogg ett tag eller ni som känner mig vet vad detta är. Jag fick en beställnng på fler virkade bröst och det är roligt som omväxling. Men om man inte vet att jag är lite fixerad vid dessa härliga tingestar så skulle det ju lika gärna kunna vara semlor i vardande på bilden :-)
Den blålila sjalen är klar. Den blev stor. Men som så ofta när jag gör något så är jag redan på nästa projekt... Nu vill jag ju ha en sån stor sjal (bild kommer) i rött och svart som jag mer känner är mina färger... En tur till garnaffären gav inget mer än en stängt-skylt på dörren... trist men i morgon har de visst öppet igen. Vi får se om det blir läge då :-)

2 kommentarer:

  1. Stängd garnaffär är SÅ tråkigt, särdkilt när man har ett ärende!
    Kul med brösten!

    SvaraRadera