22 januari 2012

Oblockad men fin.

Det är väl ungefär nu jag borde bli ordentlig och börja blocka färdiga alster. Spänna ut dem på ett plant underlag med hjälp av nålar för att få en bättre passform och för att det, som i fallet med denna sjalen, inte ska rulla sig i kanterna utan vara slätt och fint. Men jag vet inte, det känns överambitiöst och jag har inte tålamod ork eller plats :-)
Den blev riktigt fin ändå tycker jag! Det är ingen sjal som man sveper flera varv om sig men man kan absolut lägga den om axlarna, eller knyta den om halsen för att slippa frysa. Nu har vintern börjat gästspela även i den delen av landet jag bor i och då är ju ull oslagbart, när man vill hålla värmen.

3 kommentarer:

  1. Japp, den blev underbar! Fint med den enkla hålraden och picoterna, precis lagom!
    (Roligt att du gillar min blogg! Tack!)

    SvaraRadera