31 december 2011

Nytt år, nya prövningar. :-)

Jag tänker inte skriva bokslut och jag tänker inte smida planer eller lova en massa. Men jag kan väl få tänka lite nytt? Haha...
Ni som känner mig vet att nål och råd inte riktigt går ihop med min person. Eller ja, för hand kan jag väl hjälpligt lappa ett par jeans eller fålla nåt som ska fållas men jag kan liksom inte göra fint. Att brodera har jag i princip alltid undvikit av den enkla anledning att det alltid finns nån som ska vända på arbetet för att se hur det ser ut på baksidan. Jag har bestämt mig för nu att trasslet på baksidan kan vara vackert och ett tecken på en fritt tänkande.
Tydligen är tanken på att brodera inte helt ny för mig för i gömmorna hittade jag lite väv och några dockor broderigarn, inköpt nån gång för länge sen. Inspirerad av att strax före jul ha hittat några av Alf Henrikssons böcker på antikvariat så letade jag fram en nål och skred till verket. Om det blir klart vet jag inte än men så länge det är kul så trasslar jag väl på :-D
Kan tipsa om att Åsa Linderborg drar igång nån slags broderiklotterkampanj idag. Kan ju vara kul att följa. Allt som främjar det fria skapandet känns roligt. Är det dessutom för en god sak så är det ju ännu bättre.
Gott nytt kreativt år, önskar jag dig!

3 kommentarer:

 1. Kul att prova nya saker, även om det kanske är lite nygammalt?!
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Jag brukar alltid "fodra" mina broderier så kan pettimeternissarna försöka vända på det så mycket de vill! :)

  SvaraRadera
 3. dagen idag är en märkvärdig sak! det blir ju superfint tycker jag!

  SvaraRadera