12 januari 2012

Oinspirerad.

Ja, inte allmänt men jag kan inte hitta nån inspiration till att sticka just nu... Vet inte vart den tagit vägen.
Däremot kan jag meddela att ett av mina ofärdiga objekt, som legat och blängt hur länge som helst på mig, nu är klart. Det har tidigare här på bloggen kallats Det gröna åbäket. Först höll det på att bli ett linne, sen en tröja med lång ärm... jag har repat upp och stickat om hur många gånger som helst men det senaste var att det kanske skulle bli en kjol. Det blev det. En virkad sådan. Kort och åtsittande. Skön. Jättefin. Det tänkte jag visa här på bloggen. En gnutta solsken över parketten på förmiddagen och kameran i handen. Batterislut... nu sitter batterierna i laddaren men solen är för länge sen borta. Vi får se när den dyker upp nästa gång. Jag är glad att den blev något användbart! :-)
Kanske ska jag inte ens tänka på att sticka på ett tag. Kanske kan det bli nåt virkat istället? Eller till och med broderat..?
Kommer ljus kommer bild.

1 kommentar: