14 januari 2012

Stolpregnbåge.

Visst är det härligt när man hittar ett mönster som känns så underbart monotont och alldeles rätt och så kommer man på att man har kvar av det alldeles perfekta garnet för det också! :-)
Med en mycket mycket liten virknål och ett alldeles underbart entrådigt ullgarn fogar jag nu stolpe till stolpe som blir en sjal. Jag behöver verkligen inte fler sjalar men nån annan kanske gör det och virkningen är såå skön...
Jag har redan två stickade sjalar/halsdukar i detta garnet som jag använder mycket och ofta. Det blir liksom så tunt att det fungerar oavsett årstid. Regnbågens färger är dessutom så härliga, klara och lite provocerande kanske :-)
Hur stor den blir? Ingen aning... Vet bara att varven blir längre och längre... gott!

4 kommentarer:

 1. Det är nästan så det luktar vår, ända till Dublin, när jag tittar på de underbara regnbågsfärgerna.

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt med sådant arbete! men jag blev nyfiken, tyckte mig se samma garn på väg att bli en kofta i en annan blogg; vad är det för garn?

  SvaraRadera
 3. Garnet är köpt på ariadnegarn.se :-)
  Jag har aldrig sett nån etikett på det men på hemsidan ser det ut som om det är Kauni.

  SvaraRadera
 4. Aha, måste in där och kolla! Tack för svaret!

  SvaraRadera