21 januari 2012

Award och mötesvirkning...

Vill börja med att tacka Cecilia för uppmärksamheten hon gett mig på sin blogg. Hennes blogg är en av de bloggar som jag läser i princip varje dag. Inspirerande och kul. Nu har hon fått en award som hon uppmanar mig att skicka vidare till fem andra bloggare, som positiva ringar på vattnet. Jag är sådär tråkig så att jag inte gör det. Jag kan inte välja ut fem. Det finns många som på olika sätt inspirerar, uppmuntrar och sprider glädje! Att jag inte skickar vidare betyder inte att jag inte blir glad. Tack Cecilia :-)
Dagen har för mig bestått i att sitta i möte. Hur roligt och inspirerande det än kan vara att diskutera framtid och strategidokument i en organisation som ligger hjärtat nära så kan det vara bra att ha något för händer för att inte somna i en syrefattig lokal... Stolpe för stolpe växer ännu en sjal fram... Härliga färger och härligt garn...
Regnbågssjalen är klar. Det blev ett avslutande varv med picoter jämnt utspritt. Det är ungefär så gulligt som jag kan sträcka mig att göra något som jag kanske själv ska bära. Foto kommer på den sjalen i sin helhet när ljuset tillåter.

2 kommentarer:

  1. Underbar färg! Och en award var du väl värd! :)

    SvaraRadera
  2. Det är helt okej att inte välja ut några bloggar, tycker jag! Då kan alla ta åt sig!
    Ser fram emot att få se den vackra sjalen i färdigt skick!

    SvaraRadera