20 januari 2012

Snart klar och mentalt redan på nästa...

Liten kant med luftmaskbågar blev det när garnet börjar ta slut... Några varv till räcker det till men inte blir den särskilt stor...
Fick ta en sväng till stan för att införskaffa lite annat entrådigt, från Ullcentrum denna gången. Jag har stickar hur många sjalar som helst i deras garn och tycker mycket om det. Nu är planen att virka i det. Regnbågssjalen ovan har jag en yttepytteliten virknål till men jag tror nog att jag ska ha kanske en trea eller till och med tre och en halva till detta. Det blir inte lika tätt och fint men å andra sidan större.
Skönt att ha hittat inspiration igen, även om det innebär att jag "snöat in" lite... Förhoppningsvis den enda snö jag behöver tampas med denna vinter :-D

1 kommentar:

  1. Härligt när projekten avlöser varandra!
    Om en stund finns det något hos mig för dig att hämta!

    SvaraRadera