18 januari 2012

Den växer...

Större och större blir den men ändå inte så stor som jag tänkt mig. Nu är det bara en omgång med varje färg kvar i nystanet och det blir inte mycket. Det finns då flera alternativ. Jag kan göra en till i samma storlek och sen virka ihop dem för att få en stor trekantssjal. kan jag helt enkelt med mera garn fortsätta virka på den men är då tveksam till hur randningen blir eftersom varven blir så långa. Ett annat alternativ är att faktiskt tycka om att det är en inte så stor sjal. Den går ju faktiskt att lägga om axlarna även om jag inte riktigt kan svepa in mig i den. Eller hur va det nu? Hade jag inte nog med egna sjalar :-) Kanske är det inte alls jag som ska ha den?
Hur eller hur så är virkningen njutbar och jag fogar stolpe till stolpe i sakta mak så länge garnet räcker :-)

1 kommentar:

  1. Man kan aldrig ha för många sjalar, eller jo kanske, men jag är osäker på var gränsen går för mig.....
    Men hur eller hur, Hur många jättesjalar har du? Inte så många? Då behövs kanske en till. Gör då tre sjalar och sy ihop dem till en stor härlig en. Min egen "overzised sjal" använder jag jätte mycket. :o)

    SvaraRadera