25 januari 2011

Vår igen?

Förra våren blev jag sugen på att sticka i grönt. Jag gjorde så, repade upp några gånger och gjorde om...... Stickningen var, hur mycket jag än tyckte om färgerna, ganska otymplig och gick länge under namnet åbäket. Gick ju inte att ha med sig nånstans... ler... Till sist blev det ändå nästan en tröja... Eftersom den va till mig så var den inte pytteliten alls och jag insåg att den var vääldigt grön... Den har legat i lådan med ofärdiga arbeten och trängts rätt bra med alla vantar utan tummar och alla sockor med ännu icke fästade trådar... Varje gång jag rotat lite så har den blängt på mig... Igår blängde den inte längre... Den kvittrade snällt ett "repa upp då!". Så fick det bli och nu är åbäket återigen förvandlat till en oändlig rad med vårgröna möjligheter!
Vi får väl se om det blir något eller om jag ska göra nåt halvklart som får vila till nästa vår ;-)

1 kommentar:

  1. Härliga gröna toner! Ibland blir det bara så att det påbörjade måste få "ge sig". Hoppas att du hittar någon ny, trevlig vårtanke för garnet.

    SvaraRadera