11 januari 2011

Smånystan.

Alla dessa smånystan som ligger och dräller... som lätt trasslar sig och som man inte vet om de egentligen räcker till nåt vettigt alls... Här har jag gjort mig av med några stycken i alla fall :-) Det är riktigt spännande mot slutet, nystan som man tycker är ganska små från början när de kanske har storleken av en medelstor apelsin som blir mindre och mindre ju mer sockorna börjar likna sockor i händerna... Jag har haft tur hittills, eller om det är nån slags känsla jag börjat utveckla för hur mycket som kan tänkas gå åt, det har varit precis så lite garn kvar när paren varit klara som det känns okej att kasta. Från nån decimeter till max en meter. Sockorna är små...kanske passande en tre-fyraårings fötter. Jag har gjort några fler par än dessa men visar när de är fästade och klara...kan ta tid :-)
Fick ett sms i förmiddags. Mina virkade bröst är efterfrågade igen, lagret börjar ta slut... Roligt! Jag hade inte så mycket garn till det hemma men några nystan i alla fall så jag har kommit igång... blir till att införskaffa mer och virka, virka, virka... Gott.

2 kommentarer:

  1. Jättefina sockar. Ja, du har det säkert i händerna, hur mycket garn som går åt.

    SvaraRadera