20 januari 2011

Solsken.

Det är så härligt att solen skiner. Ser egentligen inga nackdelar med det utom möjligen att det inte känns lika okej att sitta inne i soffan uppkrupen med sina nystan... Fast dygnet har ju tjugofyra timmar varav solen trots allt skiner endast ett fåtal :-)

Jag fattar inte vad det är med garn, bilder och färger. Jag inser att det säkert till stor del har att göra med mig och min bristande tekniska förmåga . Detta är blått garn, drops delight färg nr 04. Jeansblått. Jag hade ju innan jul en förfrågan om ett par sockor i strl 37 i blått eller grönt... Dessa kanske blir det paret. Inte likt mig att dröja med en förfrågning men saker kom emellan, och så är det ju det där att sticka något beställt, när det finns ett förväntat resultat... det känns inte lika roligt på nåt sätt... även om det såklart är jätteroligt att folk tycker om det jag gör... Hm...
snart är de klara i alla fall, jag har lite alternativ till dem också så beställaren får möjliget att välja...

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med solen! Du har gjort en fin "bröstsamling". Och sockarna blir ju bra. Jag vet ju hur färgen ser ut och den passar bra till "jeanssockar".

    SvaraRadera