22 januari 2011

Ledig lördag.

Har påbörjat ett par sockar till mig själv i det grönmelerade delight (färg 08). har tänkt mig att de ska få lite längre skaft. Det kan vara både fint och varmt att de går över kängskaften.
Här syns det att de blåa jag gjort klart verkligen är blåa och inte grå som det verkade på förra bilden. De är i storlek typ 37 med ganska korta skaft. Räckte precis med ett nystan, det blevöver en rest stor som en hasselnöt som jag funderar på att skicka med sockorna som stoppgarn. Fast jag vet inte om folk ens stoppar sockor idag..?
Jag ska virka klart har jag bestämt innan jag får ta mig an stickorna... hm... vi får väl se hur diciplinerad jag kommer att vara på den punkten men än känns ju dagen ung :-)

3 kommentarer:

  1. Fina sockar, som alltid. Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. HJar samma problem med färgerna när jag fotar, särskilt på vintern när dagsljuset är dåligt! Fina sockar gör du!

    SvaraRadera
  3. De gröna blir ruskigt snygga! Lustigt, för jag är egentligen inget fan av grönt... :)

    SvaraRadera