30 januari 2011

Gröna perioder!

Jag har förstått att vi är många som längtar efter våren nu... att vi är många som stickar i grönt och njuter av det :-) Detta är sjalgarnet jag köpte och ett av tre nystan är uppstickat. Det är nog alldeles för ljust för att falla henne i smaken som ville ha en grön sjal men jag tycker om det, kanske blir det jag själv som använder den ändå... Hur många sjalar kan man ha? Hihi...
Detta garnet är lite roligt, blir småsockor... snabbt går det och ganska så tankefritt...
Inbillar jag mig eller blir stickorna bara blankare och mer lättstickande ju mer jag använder dem? Kanske stickar de helt av sig självt om de används tillräckligt länge ;-)

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med grönt! När dessutom solen skiner på färgen blir den ännu härligare. Kul också med de glada sockarna. Ja, du är ju så flitig med stickorna, så jag skulle inte bli förvånad om de snart sätter fart själva.

  SvaraRadera
 2. Vacker grön färg. Kollade även på tidigare inlägg och såg ditt upprepade garn, härliga färger. Och du, vilka söta småsockor........
  Kan rekommendera boken om Tvåändstickat.

  SvaraRadera
 3. Tycker det är riktigt snygg grön färg det där faktiskt... Och jag är inte ens särskilt förtjust i grönt... :)

  SvaraRadera