29 januari 2011

Smånystan, de tar ju aldrig slut...

Jag tycker att jag stickar småsockor hela tiden och på så sätt borde ju högen med små restnystan ta slut men på något underligt vis så blir det ändå fler och fler.
Det gör inget, det är roligt att sticka småsockor...särskilt när man vet att de så småning om kommer att värma småfötter :-)
Jag var och köpte några nystan Drops alpacka idag också... ska bli en sjal tänkte jag men jag vet inte riktigt om det är rätt färg för personen som ville ha den. Grön kan vara så mycket och det är så olika för olika ögon. Tycker hon inte om den så gör jag det :-)
Får se om jag kan få till en rättvisande bild på det garnet i morgon. Har jag tur så skiner solen som den gjorde då jag tog bilden ovan. Sakta, några minuter per dygn blirdet faktiskt ljusare nu. Det känns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar