01 januari 2011

Bokslut?

Det ser man hos många bloggare nu, bokslut. Det är väl den tiden nu när man ska summera vad året inneburit, vad man stickat eller på annat sätt knåpat ihop. Sen ska man berätta vad man har tänkt sig för kommande år...allt man tänkt lära sig och alla projekt man ska ta tag i.
Att många andra gör det är helt okej men själv tänker jag avstå. Jag har ju hur länge som helst sagt att jag vill lära mig en massa nytt och rätt som det är så gör jag det också men det är inte relaterat till almanackan. Ett uteblivet bokslut är också ett bokslut :-)
Jag ska börja detta året med att resa iväg ett tag. Nya julklappsväskan är alldeles perfekt att ha garn och stickor i, så den är praktisk också, inte bara fin!
God fortsättning alla.

2 kommentarer:

  1. God fortsättning önskar jag dig också. Hoppas att din resa och dagarna på annan ort ska bli trivsamma och innehållsrika.Så fin väska du fick!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning! :)
    Jag avstår också från bokslut... Tycker bloggen är ett bokslut i sig.

    Ha en trevlig resa!

    SvaraRadera